Tjänster

Anläggning

Har Ni egna idéer eller har ni fått hjälp med planerna? Oavsett vilket så hjälper vi er att få ordning på trädgården. Det kan vara mindre rabatter eller stora gräsmattor. Vi ser till att ni får jord, växter och annat material levererat och sedan utför vi arbetet åt er.

Skötsel

Vi kan avlasta i er vardag genom kontinuerligt skötselarbete eller en vår-/höststädning. 
Vill ni utföra arbetet själv kan vi guida er genom att utforma en årskalender och en skötselplan för just er trädgård.

Rådgivning & Planering

Vill ni få hjälp att komma igång med trädgårdsplanerna kan ett första steg vara en promenad i er trädgård. Vi ger er råd och tillsammans resonerar vi kring olika förslag. Utöver olanering ger vi råd kring exempelvis skötsel, beskärning, ogräsrensning och gödsling.

Vi hjälper till att planera er tomt. Det kan vara allt från att planera en ny tomt, ta tag i en gammal trädgård eller planera en rabatt. Vid behov mäter vi upp er tomt, gör en inventering och en skiss.

Övriga tjänster

Beskärning av fruktträd

Vi hjälper er att beskära plommon-och körsbärsträd i JAS (juli, augusti & september) och äppel- och päronträd under vårvintern eller i JAS.

Trädgårdsstyling

Behöver er balkong, entré eller altan hjälp med inredning? Ni kanske vill snygga till tomt och entré inför en försäljning. Vi kan hjälpa er att få det att kännas trevligt eller ombonat.